Balans sökes.

Kunde varit en annons. Balans sökes! Tappades bort för flera år sedan. Upphittad balans emottages tacksamt. Hälsningar signatur Vimsan.

Nu vet jag inte. Kanske har balansen upphittats och postats, för det känns ju som om livet går åt rätt håll. Hoppsan! Ta i trä. Tvi, tvi, tvi… Fingrarna i kors. Man vill ju inte känna att den formuleringen kommer tillbaka och biter en i svansen!

Hur som helst. Nu gäller det att hålla balansen med hjälp av de stödhjul som finns och hålla lagom styrfart. Balans mellan aktivitet och vila. Tid för återhämtning. Plats för kreativitet. Det är väl där bloggen kommer in i bilden. Hade ett behov av att uttrycka mig förut, men inser att jag inte ens tänkt tanken på att skriva något under hela sommaren. Inte här i alla fall. Nu är nu. Nu är en ny tid. I den tiden finns inte plats för blogg. Min kreativitet och tankar samlar jag på annat sätt. Det känns i hela kroppen att bloggen gjort sitt. Nu behöver jag inte sätta ord på tankarna. Det blir bara att backa. Grotta i det som var. Jag ser i stället till att stanna i tanken och reflektera över nuet. Nu och nu och nu…

Att blogga nu skulle vara att vara duktig. Jag behöver inte mer av den varan. Bloggen var då. Nu är nu. Over and out, VimsanDuktig.

Annonser

One thought on “Balans sökes.

  1. Reblogga detta på Vimsanduktig och kommenterade:

    Mars 2016… Samma Vimsan. samma Duktig, men med aningen ökad insikt. Balans. Ja, vad är det? Konsten att hålla kaffekoppen och papperstraven samtidigt som man med en höftknyck låser upp dörren till klassrummet? Konsten att leva och vara mamma, fru, matte, kvinna, dotter och väninna samtidigt i ett snurrande livshjul med inbyggd berg-och dalbana? Konsten att balansera allt runt omkring och inte se sig som ett offer utan som en kapten som parerar livets vågor efter egna och inte andras behov? Konsten att tillgodose sig själv utan att vara egoist? Tror att jag nöjer mig med att balansera fyra innehållsrika arbetsdagar med två förhoppningsvis lika rogivande dagar… Trevlig helg önskar Vimsanduktig er alla!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s